HALLITUSPAIKKA-tilaisuus 2022 Tampereella


Hallituspaikka 2022 tarjoaa huippulaadukkaita keynote -luentoja sekä käytännönläheisiä asiantuntijapuheenvuoroja. Ohjelmassa on myös ohjattua verkottumista sekä hetkiä vapaille ja rennoille kohtaamisille. Tapahtuma-alueella on mahdollista saada yrityskohtaista konsultaatiota muun muassa riskien hallinnasta, rahoituksesta, lakiasioista sekä tilintarkastuksesta. Riippumattomia hallitusosaajia hakevat yritykset esittelevät toimintaansa ja tarpeitansa lyhyissä pitchauksissa. Ohjatun speed networkingin avulla luovat hallitusosaajat ja heistä kiinnostuneet yritykset monia […]

Hallituspaikka 2022 tarjoaa huippulaadukkaita keynote -luentoja sekä käytännönläheisiä asiantuntijapuheenvuoroja. Ohjelmassa on myös ohjattua verkottumista sekä hetkiä vapaille ja rennoille kohtaamisille.

Tapahtuma-alueella on mahdollista saada yrityskohtaista konsultaatiota muun muassa riskien hallinnasta, rahoituksesta, lakiasioista sekä tilintarkastuksesta.

Riippumattomia hallitusosaajia hakevat yritykset esittelevät toimintaansa ja tarpeitansa lyhyissä pitchauksissa.

Ohjatun speed networkingin avulla luovat hallitusosaajat ja heistä kiinnostuneet yritykset monia nopeita kontakteja, joiden syventäminen on mahdollista tapahtumaan rakennetulla neuvottelualueella.

Kepeä ja herkullinen sosiaalinen osuus tarjoaa mahdollisuuksia vapaamuotoiseen verkottumiseen.

Ohjelma