Hallituspaikka -tapahtuma 30.11.2022


Hallituspaikka 2022 -tapahtuma, 30.11.2022, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, D-halli Hallituspaikka 2022 -tapahtuma luo verkostoja, jakaa osaamista sekä tarjoaa uusia näkökulmia yritysten hallitustyöskentelyyn. Suomen ensimmäisessä yrityksille ja hallitusosaajille suunnatussa tapahtumassa kohtaavat riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset, hallitusammattilaiset sekä hallitustyöskentelystä ja sen tulevaisuudesta kiinnostuneet tapahtumavieraat. Hallituspaikka-tapahtuman teema on tulevaisuuden hallitustyöskentely ja keynote-puhujina nähdään yritysjohtaja Matti Alahuhta, Perheyritysten […]

Hallituspaikka 2022 -tapahtuma, 30.11.2022, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, D-halli
Hallituspaikka 2022 -tapahtuma luo verkostoja, jakaa osaamista sekä tarjoaa uusia näkökulmia yritysten hallitustyöskentelyyn. Suomen ensimmäisessä yrityksille ja hallitusosaajille suunnatussa tapahtumassa kohtaavat riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset, hallitusammattilaiset sekä hallitustyöskentelystä ja sen tulevaisuudesta kiinnostuneet tapahtumavieraat.
Hallituspaikka-tapahtuman teema on tulevaisuuden hallitustyöskentely ja keynote-puhujina nähdään yritysjohtaja Matti Alahuhta, Perheyritysten liiton hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum, Purpose Research Instituten Founder Kirsi Piha sekä Oy IBM Finland Ab:n hallituksen puheenjohtaja Tuomo Haukkovaara.